+6010-241 4050 | info@lunatots.com
Susu Ibu Sikit : Milk Booster Lunatots untuk Tingkatkan Susu Ibu

Susu Ibu Sikit : Milk Booster Lunatots untuk Tingkatkan Susu Ibu

Milk Booster : Apatu?

Bagi ibu yang pertama kali mengandung, mesti ambil tahu tentang Milk Booster masa susu ibu sikit .
Apa tu? Ianya adalah makanan yang membantu menggalakkan susu ibu untuk terhasil.
Dari rujukan di wikipedia.com, milk booster turut dikenali sebagai Galagtagogues.

Baca mengenai Galagtagogues disini.

Antara herba yang sering digunakan sebagai milk booster ialah:

Halba sebagai Milk Booster

Halba adalah antara herba yang mudah didapati di Malaysia.
Sebagai ibu yang menggunakan halba untuk meningkatkan susu ibu, kami di Lunatots amat gemarkan kebaikan halba untuk ibu menyusu.

Ibu menyusu yang memahami perasaan ibu menyusu kan?

milk booster

 

The Milk Story ialah Minuman Halba Coklat yang Mudah

Ibu bekerjaya selalu tahu apa yang dimahukan.
Kita memerlukan makanan atau minuman yang diambil semasa bekerja.
Dan kerana itulah The Milk Story bermula.

milk booster

The Milk Story dalam Bentuk Apa?

The Milk Story terdapat dalam bentuk minuman 4 in 1, makanan iaitu kurma, coklat bar dan oat cookies.
Memang sedap dan dalam masa yang sama berkhasiat untuk ibu menyusu.

Kalau nak baca lanjut tentang The Milk Story baca disini ya.

 

Sekali Pam Dapat Macam ni — Alhamdulillah sekali pam je. Sebelum ni tak pernah dapat macam ni. Terima kasih. Setiap 3 jam. Sebelum ni paling banyak pun 3 oz

The Milk Story sebagai Teman Baik Ibu

Ramai ibu beritahu kami, bagaimana The Milk Story menjadi teman mereka semasa dipejabat.
Besaaaaaaaaarnya hati kami sebesar stadium negara.

Produk ini boleh didapati dari semua ejen di seluruh Malaysia.
Senarai ejen boleh dilihat di link ini 

Bagi ibu hamil dan menyusu yang mahu terus mendapatkan dari kami, klik link ini ya!

Pasti Cik Luna bantu sepenuh hati.

 milk booster

Untuk mendapatkan Milk Booster Berkesan The Milk Story, klik link ini ya!

Leave a Reply

Close Menu
×
×

Cart