+6010-241 4050 | info@lunatots.com
Rental Bouncy Castle Malaysia by Sevensix Inflatables

Rental Bouncy Castle Malaysia by Sevensix Inflatables

Rental Bouncy Castle Malaysia by Sevensix Inflatables

Sekiranya ibu-ibu mahu mengadakan majlis hari lahir mahupun majlis kesyukuran yang menjemput ahli keluarga, mesti dapatkan servis rental bouncy castle Malaysia by Sevensix Inflatables ini ya!

Sevensix Inflatables

Sevensix Inflatables menyediakan perkhidmatan sewa soopa doopa (bouncy castle rental) sejak 2012 dan sangat dipercayai dalam memberikan servis yang terbaik kepada pelanggan!

RENTAL BOUNCY CASTLE 

Zaman sekarang tak sama dengan zaman kita kecil-kecil bila ke ke kenduri. Masa tu mak akan pesan kita supaya duduk diam-diam di rumah orang, jangan pegang barang orang. Kalau nakal sangat, lainkali mak ada kenduri, kita kena tinggal haha.

Zaman sekarang, kalau ke mana-mana majlis, kesian pula nak tinggalkan anak dirumah.
Sudahlah itu sahaja masa yang kita ada iaitu hujung minggu bersama mereka.
Dan kita nak kedua-duanya iaitu nak meraikan majlis sahabat yang menjemput dan dalam masa yang sama menggembirakan keluarga kita terutama anak-anak kecil yang kita ada.

Kalaulah tuan rumah ambil servis rental bouncy castle dari Sevensix Inflatables ni mesti happening kan?

Bouncy Castle Rental

RENTAL BOUNCY CASTLE MALAYSIA BY SEVENSIX INFLATABLES

Sebagai tuan rumah pula, selain daripada penyediaan makanan untuk tetamu yang hadir, boleh pertimbangkan sewa bouncy castle dari Sevensix Inflatables.

Masalah mak-mak dan bapa-bapa sewaktu menghadiri majlis reunion, hari lahir mahupun majlis kesyukuran ialah risau nak jaga anak. Kadang tu makan pun berganti untuk tengokkan anak-anak bermain. Takut tak perasan, anak-anak main dekat jalan raya pula.

Tapi jika tuan rumah sudah ada bouncy castle macam dalam gambar di atas, amboiiiii tenanglah hati ibu bapa menikmati makanan dan dalam masa yang sama bertukar cerita dengan kawan-kawan yang bukan senang nak jumpa kan?
Jangan kata jumpa setahun sekali, entah-entah sepuluh tahun sekali baru jumpa!

ANAK TAK PAYAH MAIN GAJET

Sebagai ibubapa yang mahu berbual dengan kawan-kawan, mesti kita beri handphone kita supaya anak leka menonton Youtube kegemaran mereka kan. Ataupun kita bawa siap-siap pensel warna dan buku untuk mereka sibuk semasa kita berbual.

Tapi bila tuan rumah ada sewa bouncy castle dari Sevensix Inflatables ni, percayalah.. hati ibubapa pun seronok tengok anak berpeluh main dan melompat bersama kawan-kawan baru.
Jika ianya family day, dapatlah anak-anak kita bergaul dengan sepupu mahupun dua pupu mereka didalam bouncy castle itu.

Anak-anak belajar sambil bermain. Dalam bouncy castle ni mereka akan belajar ambil giliran (take turn). Kita akan lihat yang besar akan menjaga yang lebih kecil semasa bermain.

ANAK TAK AJAK BALIK

Haha. Kadang tu ibubapa sedang berbual topik yang sangat penting dengan kawan-kawan sekolah iaitu topik ‘crush kita dulu’ haha ataupun ‘kes potong queue dewan makan’ dan masa itulah anak ajak balik rumah sebab dia dah bosan.

Sebagai tuan rumah yang memahami kepentingan topik-topik tersebut, jika bouncy castle ini ada, ia dalam mengoptimakan hasil perbincangan kita haha.
Biasanya anak-anak akan sangat seronok bermain dan tidak sedar waktu berlalu.

Ibubapa dapat cover semua tajuk penting haha dan anak-anak pun gembira! Pakej dari Sevensix Inflatables!

Bouncy Castle Rental Malaysia

 

Rental Bouncy Castle Malaysia Service by Sevensix Inflatables

Sevensix Inflatables bukan sahaja menyediakan servis sewa bouncy castle namun mereka juga ada pelbagai keceriaan berganda untuk keluarga kita dan tetamu.

Sevensix Inflatables juga ada menyediakan servis sand art, clown and balloon sculpture, face painting, magic serta pelbagai game yang boleh dikendalikan oleh tim mereka.
Popcorn dan aiskrim pun ada.

Alang-alang buat majlis, kita terus hubungi Sevensix Inflatables yang pakar dalam majlis untuk kepuasan hati kita dan tetamu kan?

BOuncy Castle Rental Soopa Doopa

 

ERATKAN SILATURRAHIM

Sesuatu yang sering kita terlupa dalam zaman moden ini iaitu betapa pentingnya sesebuah majlis perjumpaan kan?
Ianya akan membuatkan sesama kita saling berbual dan menerima.
Didoakan apa sahaja yang kita buat dan usahakan, mendapat keberkatan Tuhan.

BOUNCY CASTLE RENTAL FOR COMPANY EVENT TOO

Sekiranya kita mahu mendapatkan servis sewa bouncy castle ini untuk company event juga boleh!
Ianya dapat membantu team kita fokus kepada aktiviti dalam masa yang sama anak-anak mereka leka dan seronok bermain didalam bouncy castle by Sevensix Inflatables.

Lebih keceriaan, keseronokan berganda, silaturrahim terpelihara!

rental bouncy castle malaysia

Ini antara mesej-mesej yang dihantar oleh pelanggan yang berulang kali menggunakan servis boncy castle rental Malaysia dari Sevensix Inflatables!

Bouncy Castle Rental

Pastinya kegembiraan tetamu yang hadir adalah keutamaan tuan rumah kan!

rental bouncy castle malaysia

Klik link ini untuk melihat rental bouncy castle Malaysia by Sevensix Inflatables untuk majlis yang kita akan anjurkan tidak lama lagi.

Tulis kod ‘LUNASEVEN’ dan klik sahaja link ini untuk WhatsApp 

Jika mahu terus ke pejabat mereka, ini alamatnya:

The Seven Six Studio (SA0203531-W)
No.29, GF, Block 4, Worldwide Business Centre,
Jalan Wushu 13/49, Seksyen 13,
40675 Shah Alam, Selangor

Tel : 0162335702
Email : sales@sevensixevent.com

Facebook Sevensix Inflatables di link ini (klik sahaja) untuk melihat majlis yang diceriakan oleh mereka!

 

Leave a Reply

Close Menu
×
×

Cart